diumenge, 17 de gener del 2010

Els regals de reis

Jo penso que els regals de reis, en la majoria dels casos, no són útils, ni en la nostra edat ni en cap altra. Sobretot si es demana coses que les utilitzes un temps i després ja te n'oblides. El que sí que veig útil és que es regalin coses de necessitat, com roba, un llibre o un paraigües. Una de les coses que em dóna ràbia és la quantitat de consumisme que hi ha i que a la gent (sobretot de la nostra edat) li dóna igual. Aquestes festes he escoltat molt: "A mi m'han regalat tot el que he demanat". I el que passa és que la gent volt tenir moltes coses noves i cares, per després poder presumir d'elles.

A mi encara em fa il·lusió rebre un regal encara que no tant com abans quan era petit, ja que ara sóc conscient del que hi ha. Una abraçada d’algú que t'estima o una postal desitjant-te felices festes clar que és un regal. És un regal que a mi em fa il·lusió i sense ser consumista es té un bon detall.


1 comentari:

  1. Estic convençut que ho pots fer millor Alejandro.
    L'estil personalista no és el correcte ja que es demanava estil periodístic i, per tant, els "jo crec que" no hi encaixen.
    En quant a les faltes d'ortografia val a dir que no les veig del tot greus però em fan veure que no utilitzes el corrector correctament i això tu ja ho hauries de tenir assumit com a propi en tots els treballs.
    La redacció és una mica inconnexa, potser per les faltes, però el contingut és l'adequat.
    Un poc de molt és un molt de res. Potser faltaria deixar-te anar una mica més. Deixa volar la imaginació. Atreveix-te a inventar.
    Ànims que la propera segur ho faràs millor.
    Nota: 10/20

    ResponElimina