dijous, 7 de gener del 2010

Vacances de Nadal

Les meves vacances han estat com qualsevol any, alguns dies divertits altres molt aburrits. Començaré pel primer dia de vacances, va ser aquí al poble i vaig quedar amb els meus amics per sortir al carrer, junt amb el Joshua que ja havia vingut d'Irlanda. Van anar pasant els dies on pel matí no hem despertava fins a l'1 o les dues i per la tarda sortia amb els amics, fins que va arribar el dia de "Noche Buena" on vaig anar a Barcelona amb els meus pares i la meva germana a casa de la meva àvia, allà estava tota la meva familia per part de la meva mare. Vaig "cagar el tió" per dir-lo d'alguna manera i hem va cagar un gorro per al fred i més tard vam sopar juntament amb els meus cosins on més tard vam estar jugant a un joc que li van portar al meu cosí. Quan vaig arribar a casa aquell dia ja era tard, i sota l'arbre m'esperava el regal del Pare Noel, unes bambes, hem van agradar molt.
Al dia seguent que era Nadal, van venir els meus avis a menjar i per la tarda m'en vaig anar a jugar a futbol.
Van anar passant els dies, i jo seguia la meva rutina de : matí dormir i tarda sortir.
Un dels dies de vacances, ara no m'enrecordo, va venir el Kevin a la meva casa, un amic que viu a la Pobla de Claramunt i vem estar tota la tarda jugant a la Playstation 3 a casa de l'Adrià. Aquell dia el Kevin es va quedar a dormir a casa meva.
Al dia següent m'en vaig anar a casa del Kevin a dormir i vem estar tot el dia jugant al World of Warcraft. Quan ens vem aixecar despres de tota la nit jugant ens van trucar dient que si anar al cinema a veure Avatar en 3D i vem dir que sí. Vam agafar el tren i vam anar cap a Masquefa, perque ens portaba al cinema el pare del Gerard Mernissi. Quan vam arribar al cinema ens vam trobar amb els altres, Marc, Alex, Aitor i altres nois i noies. Ens vam portar una gran sorpresa perquè no quedaven entrades per veure la pel·lícula en 3D i la vam veure normal.
Al dia següent el Gerard hem va trucar dient que si volia anar a veure Avatar en 3D que el seu pare aniria a buscar les entrades quan obrisin el cinema i li vaig dir que sí, aleshores vaig anar dos dies seguits al cinema i a veure la mateixa pel·lícula en diferent format.
Va arribar el dia 31, dia de cap d'any i com sempre els meus pares la meva germana i la meva àvia per part del meu pare vam anar a casa de l'altra àvia a sopar i menjar les uves. Allà estaba igual que el dia de "Noche Buena" els meus cosins i tiets. Quan vam menjar les uves, ens vam anar cap a casa, ja que jo havia quedat amb els meus amics. Quan vaig arribar a Masquefa vaig deixar unes coses a casa i m'en vaig anar al carrer amb l'Alex, Marc, Gerard S., Hector i l'Aitor.
Ens ho vam passar molt bé i hem vaig quedar a dormir la primera nit de l'any a casa de l'Alex.
Des d'aquell dia fins a avui no he fet res d'especial, només he estat a casa pel matí fent deures i par la tarda al carrer, a excepció d'ahir que vaig estar tot el dia jugant a la Playstation 3 que hem van portar el Reis.
Crec que han estat unes vacances normals i corrents com les de sempre, i espero que aquest any 2010 hem porti moltíssima sort a la meva vida.




Feliç any 2010!!!

1 comentari:

  1. Em pregunto si hem d'explicar la utilització del pronom "em" i del verb "hem".
    L'estil no està malament (potser poca profunditat) i la notícia és molt completa.
    Les faltes d'ortografia són una altra cosa. Uf!
    I el corrector?
    Per cert, val la pena "avatar" o és, com he sentit a dir, molts efectes però poc contingut?
    Nota: 70

    ResponElimina