diumenge, 14 de març del 2010

Un camí amb moltes opcions

Aixó és la vida: un gran camí amb milers i milers de bifurcacions però un únic final que tots coneixem, la mort.

Com a persones que som, dotades de raó i sentit, podem escollir per on anar: podem continuar sempre recte, no mirar cap a altre banda i portar una vida lineal i aburrida. Però som éssers humans, i la intriga ens pot. Què hi pot haver, darrere aquest camí? Què pot passar si giro per aquí, en comptes de continuar recte?
Aquestes preguntes reflecteixen el nostre dia a dia, i cada camí representa una de totes les opcions que tenim però com tothom sap, aquestes opcions no sempre són bones.
Potser en una d'aquestes bifurcacions arribem a una trampa, una trampa que ens enfonsa, que ens llença a sobre un munt de sorra, que vol fer que el nostre camí acabi allà..
En aquell moment nomès dues coses poden passar pel teu cap: "Per què continuar. No puc fer res, prefereixo quedar-me aquí i que tot acabi.." o bé "No! Això no pot acabar així! He d'espolsar-me tota aquesta sorra i continuar, no m'he de rendir!"
A la vida podem trobar-nos amb moments meravellosos, moments irrepetibles, moments de por i inquietud, moments.
Davant aquests moments tindrem un munt d'opcions per davant, però sempre les hem de prendre totes amb una idea al cap: davant un problema, no deixis que la por o la confusió s'apoderin de tu. Analaitza-ho tot, rummia una mica sobre el que pot ser millor i endavant, llença't a sobre d'aquest munt de sorra i demostra que res pot amb tu!

1 comentari:

  1. Força bé, com sempre. Les comes, com sempre, i algun accent però, en general, molt bé.
    Sense avorriment.
    Nota: 80

    ResponElimina