dissabte, 6 de febrer del 2010

El compromís

Un compromís pot ser important depèn de la persona, hi ha persones que respecten tenir un compromís amb un altre, i d'altres que ni els compleixen.
Avui en dia la gent té molts compromisos i la majoria no fan ni la meitat del que diuen, la gent ja no es preocupa per res perquè si no ho fas, depèn del que sigui, tampoc tindràs ningun problema greu com fa molts anys que castigaven amb càstigs físics, psicològics o treballant al camp o a qualsevol altre lloc més del compte sense mirament.
Per a mi un compromís si que és una cosa important. Intento complir tots els que hem proposo o em proposen. Hi ha diversos compromisos, uns de més seriosos i altres de menys, per exemple, el compromís amb tu mateix, d'intentar proposar-te de treure millors notes, de no fer mai tard a classe, de no contestar de males maneres, etc, això podríem dir que és d'àmbit escolar, però hi ha de moltíssims més, algun compromís amb un altre persona com respectar-la en tot moment i no fer-li cap mal, sentimentalment ni de ningun altre tipus, també poden haver compromisos amb amics o familiars.
Però cada un és com és, encara que si tu no compleixes els compromisos ningú complirà els teus.

1 comentari:

  1. La frase final no l'entenc. Els teus compromisos només ´son per complir amb els altres?
    Com a ortografia no està malament. Gramaticalment molt millorable.
    65

    ResponElimina