dilluns, 19 d’octubre del 2009

Un dia a la SES


Hola classe, avui descriuré el dia d'ahir, ja que no ho vaig fer.
A les 6.45 em va sonar el despertador, però no em vaig aixecar fins al cap de 5 minuts més, després vaig anar a la dutxa, com cada matí i al sortir-ne vaig passar molt de fred. A les 8.05 vaig sortir de casa i vaig trobar-me amb la Maria i vam anar les dues juntes cap a l'institut, vam arribar pels pèls.
S'em van fer eternes les 3 primeres hores, sobretot la tercera, que era educació física a la pista i vaig passar fred. L'hora del pati i les següents també es van fer llargues, es van fer les 13.35 i vaig anar cap a casa a dinar i vaig veure la tele una estona, no tenia gaire ganes de tornar-hi a la tarda però tot va passar bastant de pressa, a les 17.00 vam sortir i l'Alex em va acompanyar cap a casa, vam estar xerrant una estona fins que tots dos van haver de marxar. El primer que vaig fer quan vaig arribar a casa va ser anar a l'ordinador i obrir el Facebook xD, després ja vaig mirar si hi havia deures per l'endemà i els vaig fer. Al cap d'una estona vaig pentinar-me i preparar-me la bossa i cap a les 19.15 vaig marxar a Clàssic. Va estar bé. A les 21.00 ja era a casa i estava cansada, vaig sopar i em vaig conectar una estoneta al Messenger. Cap a les 23.30 em vaig preparar la motxilla i les coses i no gaire més tard me'n vaig anar al llit. Això és tot, una mica aburrit però que hi farem...

1 comentari:

  1. La vida de l'estudiant no és avorrida. És monòtona però no avorrida. Ara heu d'estudiar coses que potser, segur, us avorreixen una mica perquè no són del vostre interès però a mesura que aneu estudiant, les matèries aniran concretant els aspectes que més us poden interessar i gaudireu més (també us costarà més). Ara som a la fase de "cultura general" que tots/es heu de superar. I és que hi va haver un dia en què ningú de nosaltres sabia menjar sol, no?

    ResponElimina