dilluns, 2 de novembre del 2009

Halloween, Nadal, Sant Joan... Res més que excuses.

Ja fa massa anys que tant Halloween/Castanyada, Nadal/Santa Klaus (Per a mi Santa Clavos), Sant Joan, i totes aquestes festes ja no son RES de el que eren.
Han passat de ser un event social, cultural, etc. a una excusa més per donar suport a la nostra estimada societat consumista en la que vivim.
Jo, tot i així, intento reviure l' esperit festiu de festes com Halloween, que tot i ser una patranya Yanki com tot el que ens envolta avui dia (Véase Chuck Norris) a mi m'agrada, amb respecte de la Catalana Castanyada, que també m' encanta.
I bueno, ja possats, parlarem del Nadal; el Nadal, la mentida més gran de la humanitat, ja parlem de Nadal, Santa Clavos, els Reis Macs, el Cagatio... (Quin menancolisme enrecordarme d'aquella típica escena donant-li hosties a un tros de fusta amb cara i ulls. Pobret penso ara, li devia fer mal). En conclusió: la festa més engañabobos del planeta per deixarnos la pasta a totes les tendes que veiem.
Però en fi, suposo que és irresistible veure la cara de feliçitat del teu fill/a quan s'emociona destrossant el paper de regal que t'han fotut per 3€ al bazar oriental de sota de casa.

1 comentari:

  1. Oh yeah, aquest comentari mola, i es veritat tot. Vivim en una societat consumista i ara no es pensa en :"anem a celebrar Nadal". Ara pensem en :"quines ganes de que arribi Nadal per tenir la Play3". Ya no son celebracions, son una excusa per comprar, com ya has dit. Però... Que hi vols fer per cambiar això?

    ResponElimina