dissabte, 16 de gener del 2010


Comencem,
Primer de tot, els regals a la nostre edat si són útils, el que no es útil ( a la nostre i a qualsevol edat) són les "xorrades". De regals hi han de molts tipus, regals destinats per a l'ús escolar, per a la higiene, per al lleure...
Tots aquests aspectes són necessaris per a la nostre vida diària per això reafirmo que els regals si són útils, però els regals no s'han de fer un dia concret es poden fer durant tot l'any. Així doncs, el que no em sembla útil són els regals de reis, que sempre solen ser exessius i sempre acaben molestant a casa perquè no s'utilitzen, amb això confirmo que per ami els regals de reis i les festes nadalenques en general, són festes per al consumisme, penso que un nen de ara no es conforma si nomes li regalen un llibre, o un perfum, aspiren a molt més.
Ami, un regal si em fa il·lusió, però els regals de rei no, no em poden fer il·lusió ara si mai m'han fet, encara que coneix-ho gent a la qual si els hi fa il·lusió aquests tipus de regals.
Finalment, una abraçada o qualsevol regal no comprat sí es un regal, però també depèn de qui te'l faci, si es algun familiar o amic molt especial, penso que amb aquesta mostra de amor et pot fer molta il·lusió i això fa que siguis molt més feliç.

1 comentari:

  1. Ho pots fer bastant millor, Maria.
    En primer lloc, l'estil és molt personal quan es demanava estil periodístic. "No em sembla", "Ami",... no tenen cabuda dins l'estil periodístic.
    En quant les faltes d'ortografia val a dir que són greus i que demostren que no utilitzes el corrector de manera habitual. "Ami", "la nostre", "és"...
    També empres moltes comes que podrien ser punts i seguits i farien una lectura i una comprensió més acurades.
    El contingut és prou correcte tot i que no es demana contestar unes preguntes ja que aquestes només són a nivell orientatiu.
    Usar el corrector és la part essencial.
    Ànims que la propera segur que anirà millor.

    Nota: 5/20

    ResponElimina