diumenge, 10 de gener del 2010

Nou any, nova rutina, peró no pas nova vida



Ja sé que envio aquest missatge una mica tard, però més val tard que mai, no?
Ara mateix hi ha moltíssima gent que creu que per canviar dues xifres a l'hora d'escriure la data tot canviara de manera radical, i no és així.
Com ja ha comentat algun company, l'any nou no indica res en especial, ni un canvi d'idees, ni un canvi en la manera d'actuar, ni un canvi en el món. Només hi apareixeran les típiques afirmacions de: "Aquest any nou aniré al gimnàs, aconseguiré treure'm de sobre aquests quilets de més!" o el típic "He arribat a la conclusió de que fumar és dolent, per a aquest 2010 em proposo deixar-ho". Algú compleix aquestes afirmacions? Tots sabem que no.
Deixant de banda el tema del nou any, podria explicar fil per randa totes les meves vivències en els 15 dies que comprenen el 23 de Desembre i el 15 de Gener, però prefereixo donar una opinió general de les festes i de tot el que tinc ara mateix al cap (total, després podria fer un altre post com si fos un diari, i donar-vos la tabarra a tots).
Que puc dir de les festes, el que diu tothom i el que tothom ja sap; un tip increïble de menjar, bons moments amb la família (sopars, menjars, berenars, esmorzars, resopars, remenjars, reberenars, reesmorzars, reresopars..), naixements (per un dia de diferència el meu cosí i jo no hem compartit aniversari, quina coincidència!), i moltes més coses.
Per a mi, també han sigut dies de desil·lusió, ja que tots hem esperat amb ànsies la neu, tot i que fos poca, però sembla que el temps ens ha jugat una mala passada.
Ara, tornant una mica al principi, parlaré sobre el que ens pot oferir aquest nou any. Ens esperen 12 emocionants mesos de: rutina, il·lusions, desil·lusions, sorpreses, enganys, felicitat, tristesa, bons i mals moments, etc.
Crec que hauríem de valorar aquest ultim any d'estància a la ESO (espero que sigui així per tothom), ja que l'any que ve podrem veure com els nostres camins se separen, com amics de tota la vida s'allunyen un munt de quilòmetres de 8 del matí a 3 de la tarda, i com poc a poc deixem de parlar entre nosaltres.
Crec que el 2010, per a tota la nostra generació, serà un any de valorar el que tenim, serà un any de reflexió, però sobre tot, serà un any de passar-ho bé.

1 comentari:

  1. Tot i que entenc l'entrada inicial com a disculpa per fer tard, val a dir que és l'única cosa una mica incorrecte (una cosa pot ser una mica incorrecte només?) de tot l'article ja que el personalitza molt. La resta molt bé. Quasi sense faltes (a primera vista cap) i bon estil.
    No es pot demanar més.
    Nota:80 (només per fer tard, res més).
    PD: jo sí que perdré els quilets, jo sí.

    ResponElimina