diumenge, 17 de gener del 2010

Consumisme inecessari?

Són útils els regals de reis a la nostra edat? Hi ha gent que contestarà que sí i d'altre que no. Crec que la majoria de regals són útils, tant com per posar-te'ls com per fer bonic a casa teva, dona igual el preu del regal, si t'ha costat dos o tres euros, o més, amb això també vull respondre la pregunta de : Una abraçada es un regal?, clar que sí, una abraçada es més que un regal depèn de qui te la doni, es una bona mostra d'afecte que et te la persona que te la dona.

Sempre fa il·lusió rebre un regal, a qui no li fa d'il·lusió? Encara que tornem al mateix que abans, que el preu dona el mateix, lo bonic és el detall que te l'altre persona amb tu.
El que jo no entenc es que, perquè tenim que gastar un munt de diners en aquestes festes i no anar-ho comprant tot el que et regalen aquells dies assenyalats a poc a poc?Perquè no ens conformem amb un sol regal? O si ens regala'n una abraçada, la acceptem sí, però no estem del tot satisfets?
Doncs sí, les festes de Nadal es basen en el consumisme, quan arriba l'hora penses més si lo agradarà el regal o que et regalarà ell, que en passar-lo bé, a mi de fet, com ja vaig dir en una altre entrada, no m'agraden molt aquestes festes, però reconec, que si no hem regalassin res, m'agradarien menys .

1 comentari:

  1. Nerea ho pots fer millor.
    Les faltes d'ortografia són normals però el "lo" canta, canta...
    L'estil havia de ser periodístic i, per tant, el "crec que" no hi entra. No es tracta de contestar preguntes. Es fan només com a base per afavorir les idees.
    EL contingut està prou bé sobretot per reconèixer que si et regalen una abraçada, per molt maco que sigui, et pots quedar amb una cara de pa de quilo...
    Vinga, ànims que el camí s'eixample.

    Nota: 8/20

    ResponElimina