diumenge, 17 de gener del 2010

Els regals de reis

Els regals de reis es clar que em fan il·lusió, com a tothom suposo. A qui no li agrada que et regalin alguna cosa? Encara que sàpigues que el nadal només serveix per a que les famílies es gastin els seus estalvis en comprar regals i que els reis són els pares, veure com estan d'il·lusionats els teus cosins petits i com disfruten veient els reis ja és emocionant.
Jo em diverteixo molt amb els meus cosins ja que estan molt nerviosos i molt alterats hores abans de la cabalgata.
En aquests últims anys, quan em diuen què vui per reis, sempre contesto que no necessito res, però que prefereixo que em donguin diners a que em comprin una tonteria, ja que amb els diners els distrubueixo com jo vui, que es com he fet cada any, la meitat pel banc i l'altre per la cartera.
També, és obvi, que hi ha molt consumisme, ja que són moltíssimes famlílies les que han de comprar regals i no sols pels seus fills, sinó també per altres familiars.
Tant una abraçada, com una paraula o com un gest, pot significar molt per algú, ja que per ami aquests gestos valen més que qualsevol regal.

2 comentaris:

  1. Millor Gerard, millor.
    Però continues amb faltes de pes, grosses. El "vui" és molt bèstia. Per cert, com s'escriu cavall? Llavors...
    Ep, no et desanimis que millorar sí que has millorat.
    En quant a l'estil és quasi el mateix. Demanava estil periodístic i, per tant, sobren els "jo em".
    Si parlem del contingut, estic força d'acord amb tu però t'imagines la cara que faríem tu i jo si el dia de Reis només tenim una abraçada? (sigues sincer).

    ResponElimina