dissabte, 2 de gener del 2010

Les festes de Nadal

Avui és el segon d'un nou any, el 2010. Explicaré una mica els dies més senyalats fins ara. El dia 24 era "Noche Buena" (en català no crec que tingui un nom particular) i va ser un dia igual que qualsevol altre menys perquè ens vam ajuntar per sopar amb els meus avis i algun que altre tiet.

Jo cel·lebro Nadal i Reis però em dóna igual si em regalen o no alguna cosa; directament no ho demano. El que si que m'agrada es quan ens juntem tota la família ja que no ho acostumem a fer.

Continuaré explicant. A Nadal i el dia de Sant Esteve vam anar a casa del meu tiet i de la meva àvia per part del meu pare, respectivament. Vam sopar i menjar, a més de jugar a jocs de taula i parlar una mica, com es sol fer en aquestes festes. El dia 31 ja havien vingut els meus cosins i vam sopar tota la família a casa de la meva àvia; aquesta vegada l'altra. Després vam menjar el raïm i va pasar un dia més.

Ahir, el dia de cap d'any gairebé ni me'n recordava del dia que era. Em vaig llevar, vaig fer el que faig cada dia i vaig anar al cinema. Res més. Aquí ja deixo d'explicar que avui no hi ha cap altra novetat.

Fins un altre dia.

2 comentaris:

  1. "Noche Buena" en català s'anomena la Vigília de Nadal.

    ResponElimina
  2. Força bé la qüestió de les faltes d'ortografia (podríem dir molt bé).
    L'estil falla una mica. Ha de ser com si parlessis amb tu mateix i, per tant, frases com "explicaré" o "fins un altre dia". No tenen gaire sentit.
    Ep! No tenen sentit quan es demana una entrada amb estil periodístic. Sí que la té si es tractés d'un diari personal.

    ResponElimina